Sukhothai Massage

Sukhothai Massage

Kristianstad

Sukhothai Massage

Sukhothai var på 1200-talet ett eget rike beläget i norra delen av nuvarande Thailand. Under sin storhetstid omfattade Sukhothai ungefär samma område som idag bildar Thailand. Från denna del av Thailand kommer Ratree, som är den som står för salongen.

Hon har varit certifierad av

 "The Provincial Traditional Medical Association" sedan  2005.

Till sin hjälp har hon ett antal goda vänner som också är duktiga massöser.

För att vara säker på att någon är ledig då du vill ha massage föreslår vi att du ringer och bokar en tid. Fast om du har vägarna förbi och det finns plats så är du givetvis välkommen att kliva på. 


Vanligaste tiden för en massage är en timme, men det går även att ta en snabbmassage, kanske av axlarna, på en halvtimme, eller en riktig genomkörare på två timmar.


Något som kan vara bra att tänka på är att det ibland händer att man får vad som närmast kan beskrivas som träningsvärk efter en massage. Den ger med sig efter någon dag och är inget att oroa sej för.


Ett annat faktum är att det sällan räcker med en enstaka behandling för att få bukt med ryggont eller andra krämpor. Vi rekommenderar att du kommer minst två gånger med en veckas mellanrum, och därefter var annan till var tredje vecka.


©  2013 - 2016  -  Sukhothai Massage  Tredalagatan 17   KRISTIANSTAD  0720-316569